Bekijk ook eens onze eigen website

www.deconinck-decoratie.be


Tonen

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 
 

Binnenhuisdecoratie De Coninck: uw huis in een stralend nieuw jasje

Uw venster op de wereld

Vaak last van buren die binnenloeren? Of ergert u zich aan het zonlicht op uw computerscherm? Binnenhuisdecoratie De Coninck heeft de remedie in huis. Wij leggen de lat hoog voor uw gordijnen en zonneweringen. Want ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook handig en gebruiksvriendelijk. Maak in onze winkel kennis met de modernste rol-, paneel-, en vouwgordijnen. Jaloezieën (horizontaal of verticaal), plisségordijnen, vliegenramen, …? U neemt ze zo mee!

 

Hebt u geen idee van de afmetingen? Geen probleem, wij komen uw raam gratis opmeten!

 

Vloeren om van te eten

Talloze voeten gaan er elke dag over heen. Dus u wilt graag een vloer die in een wip opnieuw proper is. Dacht u al aan laminaat of vinyl? Die vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen tegen een stootje. Bovendien bestaan ze in talloze uitvoeringen. U vindt dus vast uw gading voor uw woon- of badkamer.

 

Ook een klassieke parketvloer of vast tapijt koopt u bij ons. Wij adviseren u graag bij uw keuze. En leggen daarna uw vloer vakkundig.

 

Let op: pas geverfd!

Smeekt uw hal al jaren om een likje verf? Of hebt u plots zin in een frisse tint voor de keuken? U rekent op onze professionele en stipte afwerking voor uw behang- en schilderwerken. Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf van het merk Sigma. En de koplopers in het behangpeloton: Arte, d’Haens, Live In, Bekaert Textiles, Hookedonwalls, … Uw muren zijn dus in goede handen!

 

Voor een interieur dat blinkt als nieuw? Snel nu naar Binnenhuisdecoratie De Coninck!